Spring naar inhoud

Atelier de Pijp

Atelier de Pijp komt voort uit de grootschalige projecten waar ik als artistiek leider bij betrokken was. De locatie zelf doet dienst als werkatelier voor kleine groepen, zoals bij schrijfcurs.us. Met Atelier de Pijp proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. Het recept hiervoor: obstakels en de altijd aanwezige beperkingen omarmen en in het maakproces betrekken. Projecten van Atelier de Pijp zijn een spannende mix van artistieke visie en probleemoplossend vermogen.  Kijk hier naar een paar mooie voorbeelden.

Missie

Ons doel is de verrijking van het culturele klimaat. Ter ondersteuning van een campagne, voor het verwoorden van wat er leeft in uw instelling, of gewoon om de schoonheid ervan. Wij doen ons werk met een voorliefde voor levenslust, fantasie, mensenkennis en de schoonheid van het detail.

Uitdagend

Wij pakken graag projecten aan die uitdagend zijn. Bijvoorbeeld door een hoge tijdsdruk, een locatie zonder basisvoorzieningen, of een mix van profs en amateurs. Wij nemen graag rustig de tijd… als die er is. Maar wij kunnen snel schakelen. Dat maakt ons een uitstekende artistieke partner voor het bedrijfsleven.

Wij

Wij, dat zijn Sita van Sante – regisseur en acteur – en Frank Gunning -schrijver en producent, aangevuld met het team waarmee we elke uitdaging aankunnen. Technici, ontwerpers, kunstenaars uit alle disciplines. Makers die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied. Hier een paar van onze favorieten:

Schrijver Simon van der Geest
Filmer/kunstenaar Mike Rekers
Geluidsstudio Dare to Do
Decorontwerper en art director Desirée Moerbeek

Fotograaf Jochem Jurgen

Alleskunner Thomas Brand
Beeldend kunstenaar Ralf Westerhof
Danser/choreograaf Robin Berkelmans
Steen impresariaat
Lichtontwerper Daan Worrell

… En nog vele, vele anderen.