Spring naar inhoud

Storm & Monsters

Storm en Monsters
Aan Frank Gunning Regie werd gevraagd een muziektheaterproductie neer te zetten die een kwalitatieve impuls gaf aan de PéPéTéVé-kindershows van Center Parcs. Center Parcs heeft met Storm & Monsters een voorstelling in huis die onderscheidend is, het spelniveau van de entertainers verhoogt en een hoge amusementswaarde heeft voor kinderen van klein tot groot. Hiermee is de mogelijkheid geschapen voor een stijgende lijn in de toekomst, met frisse, sterke shows vanuit een kwaliteitverhogende werkwijze.

Tachtig entertainers

Ruim tachtig entertainers van tien verschillende parken leerden in een procesgang langs zangcoaches en regisseurs alle facetten van de voorstelling. De structuur van de voorstelling moest zodanig zijn dat hij ruimte bood aan de betere spelers, en houvast aan de anderen. De voorstelling moest voor kinderen van 4 even boeiend zijn als voor kinderen van 12. We ontwikkelden een script met duidelijk onderscheid in interactieve scènes, fysiek theater, teksttoneel en liedjes. Een 9-track geluidsband gaf extra structuur aan het voorstellingsverloop.

Meertalig

Het unieke aan deze opdracht is dat de show moest worden uitgerold over parken van Center Parcs in drie landen (Nederland, België en Duitsland). De scripts in het Nederlands taalgebied werden tweetalig; door korte reacties en terzijdes in naar keuze Duits of Engels, werd ook het buitenlands publiek bediend.

Productie

wij leverden de pakketten volledig aan, inclusief scripts, decor, aanvullend kostuum, trainings-cd’s, trainingsschema’s, instructeurs, instructievideo, geluidsbanden en proefproductie.