Spring naar inhoud

Festival

Festival

Festival
Frank Gunning Regie is een betrouwbare partner in de invulling van uw festival. Vanuit de artistieke invulling nemen wij ook gemakkelijk de productie op ons.

Programmering

Wij benaderen de invulling van een festival zoals wij dat doen met onze locatieproducties: een sterke en gedisciplineerde organisatie als kader voor een broeinest aan inspiratie. De mensen die wij willen verbinden aan een festival zijn gedreven, aanstekelijk, menselijk en oorspronkelijk. Ze zijn gedreven door hun intense band met het vak, en doen niets liever dan hun bijzondere kwaliteit delen met hun publiek. Dat aspect is voor de artistieke invulling belangrijker dan de faam die de artiest er al mee behaald heeft.

Wij programmeren de activiteiten als een raamvoorstelling, waarin je als bezoeker het gevoel hebt deel te zijn van een totaalbelevenis: een wereld, ontstaan vanuit een voorliefde voor het oorspronkelijke, kwetsbare, groteske, ontroerende en komische.

Kinderfestival aan Zee

Wij geven artistiek leiding aan het Kinderfestival aan Zee en zijn als zodanig ook verantwoordelijk voor de programmering. Kinderfestival aan Zee wil een duurzaam festival zijn vol kunstzinnig vermaak, een doelstelling die goed aansluit bij onze idee├źn.